Hallitus 2021 – Ville Tyrväinen, Sihteeri

Ville Tyrväinen, valmistuin 2018 joulukuussa TTY:ltä. Olen tijoalumneissa tänä vuonna sihteeri, eli minun vastuullani on, että kokouksista jää jotain muisteltavaakin.

Valmistumisen jälkeen otin välivuoden kaikesta järjestöhassuttelusta, mutta mihinkäs vanha jyrä raidoistaan pääsee. Nyt on menossa toinen vuosi hallituksen mukana  ja hauskaan on ollut (vaikka joku pandemia laittaa kapuloita rattaisiin). Parasta alumnien toiminnassa on pitää yhteyttä vanhoihin tuttuihin vielä opintojen jälkeenkin ja järjestää yhdessä kehittävää ja hauskaa tekemistä. Hallituksen kautta pääsee itse aktiivisemmin vaikuttamaan aktiviteettien sisältöön ja määrään.

Olen ollut kohta 2 vuotta konsulttina ja projektien sisältö on ollut aikalailla laidasta laitaan aina frontin tekemisestä ja kantojen luomisesta järjestelmien (tekniseen) määrittelyyn. Suurimmat eväät on saanut tiedonhallinnan kursseista sekä ohjelmistotekniikan sivuaineesta, vaikka jatkuvasti saa paljon opetella omatoimisesti lisää liittyen projektin osaamistarpeisiin. Lisäksi olen sivutoiminen yrittäjä ja niissä hommissa pääsen soveltamaan käytännön data-analytiikkaa päivästä toiseen datan prosessoinnin muodossa. 

Comments are closed.