Hallitus 2022 – Ville Tyrväinen, Sihteeri & Jussi Pölkki, Rahastonhoitaja

Tyrväisen Ville, toimin tänä(kin) vuonna hallituksessa sihteerinä.

Päivät menee IT-konsulttina Mualiman Navalta (Kuopiosta) käsin teknisenä suunnittelijana, eli aika kauas on tultu “käsienheiluttelusta”, mutta ehkä seuraavissa projekteissa pääsee myös tekemään enemmän tietojohtajalle tuttua hommaa. Iltaisin pyöritän omaa yritystä ja etsin edelleen opiskeluaikoina kadonnutta rantakuntoa kuntosalilta. 

Tältä vuodelta odotan tulevia syksyn vuosijuhlia ja kaikkien tuttujen näkemistä tauon jälkeen. Lisäksi mukava päästä jatkamaan hyvää tekemisen meininkiä, joka saatiin tulille viime vuoden aikana.

Nimeni on Jussi Pölkki. Valmistuin tietojohtamisen koulutusohjelmasta vuonna 2005 ja olen toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana alusta alkaen.

Työuraa on tullut tehtyä ohjelmisto- ja järjestelmäkehityksen parissa Instassa. Nykyiset vastuuni painottuvat tilannetietoisuuteen liittyviin järjestelmiin sekä tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan johtamiseen. Aikoinaan suoritetut opinnot ovat antaneet hyvää yleistä pohjaa tietojärjestelmien kehittämiseen, asiantuntijoiden kanssa työskentelyyn ja liiketoiminnan johtamiseen.

Olin aktiivisesti mukana järjestämässä alumnien ensimmäisiä kokoontumisia sekä perustamassa yhdistystä. Parasta yhdistyksen toiminnassa on vanhojen kavereiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja menneiden muistelu sekä uusiin samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen.

Comments are closed.