Hallitus 2021 – Olli Pirttilä, PJ

Moro! Olen Olli Pirttilä. Valmistuin syksyllä 2016 tietojohtamisen diplomi-insinööriksi. Alumniyhdistyksessä olen toiminut puheenjohtajana vuodesta 2019.

Parasta alumniyhdistyksessä on ollut rento ja ystävällinen ilmapiiri, sekä mahdollisuus päästä tutustumaan tosi laajasti eri ikäisiin tietojohtajiin tosi erilaisilta aloilta ja taustoilta. Meillä on todella hieno yhteisö jossa on ilo olla mukana. Alumniyhdistys itselleni kiteytyy rentoon yhdessä tekemisen meininkiin ilman turhia pönötyksiä.

Päivätöikseni teen tätä nykyä UX Designerin eli käyttäjäkokemussuunnittelijan hommia Goforella, jossa olen ollut kohta vajaat neljä vuotta. Tietojohtamisen opintoja hyödynnän päivittäisessä työssäni monella tapaa. Erityisesti ihmisten ja organisaation johtamiseen ja tiimin ja organisaation oppimiseen liittyvät periaatteet näkyvät työssä hyvin useasti. Työskentelen Goforella sisäisessä tiimissä, joka kehittää osaamisen ja resursoinnin hallintaan käytettävää Hohto -työkalua. Tähän liittyvässä suunnittelutyössä tietojohtamisen keskeiset opit ovat vahvasti läsnä, kun koitetaan ratkaista konsultointityön perusongelmaa: miten oikeat ihmiset, taidot ja tarpeet kohtaavat.

Tietojohtamisen alumneihin sain ensikosketuksen erinäisten opiskelijoiden kanssa tehtävien yhteistapahtumien ohella myös jo opiskeluaikojen loppumetreillä, kun tarjouduin loihtimaan alumneille verkkosivut tavallaan henkilökohtaisena harjoitustyönä. Alumnien kanssa olin ollut myös yhteistyössä kiltatoiminnan tiimoilta. Valmistuttuani alumniyhdistykseen liittyminen olikin itselleni täysin selvä asia ja lähdin heti myös yhdistyksen hallitukseen mukaan, viestintävastaavan rooliin.  

         

Comments are closed.