Hallitus 2021 – Jussi Myllärniemi, Kilta- ja laitosyhteistyö

Moro. Olen Jussi Myllärniemi. Valmistuin tietojohtamisen DI:ksi vuonna 2007. Olen ollut mukana tijoalumneissa alusta saakka ja hallituksessa myös. Tällä hetkellä toimenkuvaani kuuluu yliopistoyhteistyö.

Tietojohtamisen alumnitoimintaan päädyin mukaan ollessani vielä Tietojohtajakilta Man@gerin hallituksessa kun toimintaa aloiteltiin vuonna 2006 ensimmäisen alumnitapaamisen muodossa. Ja heti seuraavana vuonna laitoimmekin porukalla yhdistyksen pystyyn. Pitkälle on tultu. Valmistuneita on nyt jo lähes 500 ja iso osa heistä on jossain vaiheessa ollut yhdistyksen toiminnassa mukana. Yhteisöllisyys onkin yksi hienoimmista asioista tijoalumneissa. Lisäksi teekkarikulttuuri kulkee mukana toiminnassa sekä jo opiskeluaikoina alkanut yhdessä tekeminen. Odotan hyvää alumnivuotta. Jo nyt on tullut tosi paljon uudistuksia yhdistyksen toimintaa!

Työskentelen tietojohtamisen yliopisto-opettajana Tampereen yliopistossa Tietojohtamisen yksikössä. Liiketoimintatiedon hallinta ja tiedolla johtaminen laajemminkin ovat kuuluneet jo useamman vuoden opetusalueeseeni. Informaatioanalytiikkaan liittyvät teemat nousevat opiskelijoiden kanssa entistä enemmän esille päivittäin. Työnkuvani on kokonaisuudessaan kovin moninainen pitäen sisällään niin fuksien harkkojen kuin diplomitöiden ohjausta sekä useita eri hallinnollisia tehtäviä, tutkimusduunia unohtamatta. Myös väitöskirjan parissa pyristelen eteenpäin. Ehkä se sieltä joskus.

Comments are closed.