Hallitus 2021 – Katriina Wallinmaa, Tapahtumat

Moikka! Mä oon Katriina ja valmistuin tijolta 2019 elokuussa. Tänä vuonna toimin tijoalumnien tapahtumavastaavana, eli järkkään esimerkiksi aftereita ja muita alumnitoimintaan liittyviä happeningeja. Viime vuonna toimin viestintävastaavana, joten tässä on toinen kausi meneillään. Olis kiva pian järkätä jotain kivoja face-to-face tapahtumiakin. :)

Päädyin alumneihin, sillä koin että mulla oli vielä annettavaa rakkaille tijolaisille vaikka koulu päättyikin. Lisäksi ajattelin että pääsen alumnitoimintaan nopeammin sisälle olemalla aktiivinen ja vaikuttamaan siihen mitä alumnit tekee. Parasta on ehdottomasti hyvä tekemisen meininki, aito mielenkiinto tietojohtamisen aiheita kohtaan ja ihana tijoyhteisö tietenkin!

Oon nyt neljättä vuotta töissä CGI:llä, ison isossa IT-konsulttifirmassa, missä alotin alunperin palvelupäällikköharjottelijana. Siitä hyppäsin sitten projekti- ja palvelupäälliköksi, tein firmalle dipan ja jatkoin valmistuttuani tiedonhallintakonsulttina ja käyttöliittymätestaajana. Oon onnistunut kehittymään firmassa pikkuhiljaa ja toimin nyt tuotepäällikkönä eräässä julkishallinnon järjestelmätuotteessa. Multa usein kysytään apua työpaikalla tiedolla johtamiseen liittyvissä kysymyksissä, joten koen että hyödynnän jatkuvasti oppejani. Lisäksi päälliköimäni tuote on erittäin tietointensiivinen kokonaisuus, joten osaaminen on ollut siinäkin paljon hyödyksi niin data governancen, tiedon ohjauksen ja tiedolla johtamisen näkökulmasta. Lisäksi konsultoin usein omia asiakkaitani siitä, miten tietoa kannattaa hyödyntää ja hallita järjestelmissä. Lisäksi meillä on firmassa tietojohtamisen yhteisö, jonka toiminnassa olen ollut jonkin verran mukana.

Comments are closed.