Hallitus 2022 – Jere Rantalainen & Joonas Schroderus, Tapahtumavastaavat

Elikkäs Rantalaisen Jere morjesta! Pari vuotta sitten valmistunut ja ekaa kertaa remmissä mukana alumnihallituksessa tapahtumien ynnä muun parissa puuhastelemassa.

Työkseni olen pääasiassa koodannut menemään webbitoteutusten parissa, mukaan mahtuu myös yleistä ux/ui suunnittelua, projektien koordinointia yms. Lyhyellä työuralla on ehtinyt käymään isossa softatalossa, katsomassa startup pöhinää ja nykyisin vaikutan PK-seudulla mainostoimistossa erinäisten visuaalisten toteutusten parissa, pääasiassa kuitenkin koodailen menemään.

Kiltatoiminnassa ja muussakin järjestöhommassa tuli aikanaan pöhistyä oikein tosissaan, ja nyt parin vuoden tauon jälkeen on kiva taas olla mukana järkkäämässä kaikkea kivaa. Muuna aikana harrastan kaikennäköistä, tässä lyhyt lista muutamista aktiviteeteista; neulominen, lukeminen, lautapelit, miniatyyrien maalaus, videopelit, akvaarion kanssa härvääminen jne. Siinäpä tuo, eiköhän tästä saada jo kivempempi vuosi kuin parista edellisestä.

Moi! Olen Joonas Schroderus, tuore 2021 vuonna valmistunut tietojohtamisen alumni. Alumnitoimintaan lähdin mukaan muun muassa järjestelemään tapahtumia niin Aftereiden kuin tietojohtamisen opiskelijoille suunnatun Kahvia ja suuntaviivoja merkeissä.

Vuoden vaihteessa jätin tutkimushommat yliopistolla ja vaihdoin Sofigatelle Next Generation Performers -ohjelman kautta Junior Advisoriksi. Tehtäviini kuuluu projekteista ja kiinnostuksesta riippuen kaikennäköistä tietojohtamisellakin tuttua työtä tietohallinnon sujuvoittamisen ja liiketoiminnan digitalisoinnin parissa, eli opiskeluaikojen oppeja pääsee viemään käytäntöön hyvin laaja-alaisesti.

Aiemmin opiskellessani toimin killan yritystoimarina ja opintovastaavana, sekä myöskin tietojohtamisen opintoneuvojana. Järjestötoiminta on siis jokseenkin tuttua puuhaa ja varsinkin yliopistolta lähdettyäni olen innoissani siitä, että pääsen kuitenkin edelleen mukaan tietojohtamisen  toimintaan näinkin aktiivisesti. Erityisesti odotan ja toivon ehdottomasti sitä, että pääsisimme järjestämään tapahtumia taas kasvotusten!

Comments are closed.