Hallitus 2022 – Jussi Myllärniemi, Kilta- ja yksikköyhteistyö & Milla Väänänen, Jäsenistö ja viestintä, Varapuheenjohtaja

Jussi Myllärniemi, moro!

Olen toiminut alumniyhdistyksessä sen perustamisesta lähtien. Tänä vuonna pääpaino on yliopistoyhteistyössä, kuten muutamat aikaisemmatkin vuodet. Päivät kuluu yliopistolla opetus- ja tutkimuspuuhissa liiketoimintatiedon hallinnan ja tiedolla johtamisen parissa. Vapaa-ajan menoista pitää muksut ja heidän harrastuksensa huolen. Ei pääse aika pitkäksi.

Tijoalumnit on ollut osa opiskeluaikojen jälkeistä elämää noin 15 vuotta. Paljon huipputyyppejä on tullut vastaan. Jospa kohta pääsisi jo tästä etäajasta ja päästäisiin livetapahtumiin. Erityisesti tulevat 15vee karkelot kiinnostaa! Toivottavasti siellä nähdään!

Olen Milla Väänänen ja jatkan viimevuoden hommiani jäsenistö- ja viestintävastaavana sekä järjestön varapuheenjohtajana.

Työajalla touhuan PowerPlatfrom ratkaisujen suunnittelijana ja kehittäjänä Efimalla. Muina tunteina pelaan lentopalloa, silloinkun avi sen suo, testailen erilaisia juomia, katon Netflixiä ja fiilistelen teekkariaikoja erinäisissä järjestöissä. 

Olen iloinen voidessani jatkaa tijoalumneissa meidän 15vee synttärivuonna sekä kehittää edelleen meidän jäsenpalveluja ja viestintää. Nähdään aftereilla ja vujuilla!

Comments are closed.