Hallitus 2024 esittäytyy

Vuosi on jälleen vaihtunut, mikä tarkoittaa myös uutta Tietojohtamisen alumni ry:n toimikautta! Tänä vuonna hallituksen kokoonpanossa on peräti kolme uutta naamaa, ja historiallisena tapahtumana mainittakoon, että yhdistyksen rahastonhoitaja vaihtui ensimmäistä kertaa ikinä! Suuret kiitokset Jussi Pölkille rahiksen tehtävien hoitamisesta jopa 16 vuoden ajan!

Tänä vuonna hallituksessa puuhaa seitsemän iloista tijoalumnia, joiden esittelyt voit lukea tästä postauksesta. Hallituksen jäsenet myös paljastavat suosikkilounasravintolansa sekä vapaa-ajan hengailupaikkansa.


Joonas – Puheenjohtaja

Hei! Mun nimi on Joonas Schroderus, 2021 valmistunut tietojohtamisen alumni. Valmistumisen jälkeen elelen edelleen kaikille tutussa Hervannassa, jossa alumnitoiminnan lisäksi puuhastelen projektipäällikön tehtävissä ja ryhmäliikunnan sekä tanssin parissa.

Alumnitoiminnan osalta jatkan tänä vuonna puheenjohtajan pestissä, jättäen muut tehtävät meidän upeille uusille vahvistuksille. Tältä vuodelta odotankin innoissani sitä, mitä kaikkea keksitään hallituksen uusien ja toki vanhempien kanssa, sillä työ alumnitoiminnan parantamiseksi ja alumnien yhdistämiseksi jatkuu! Uskon, että saadaan tänä vuonna kehiteltyä vanhan lisäksi myös uusia keinoja alumnitoiminnan laadun parantamiseksi ja kohtaamisten lisäämiseksi, niin itse alumnien kuin tietojohtamisen opiskelijoidenkin osalta. Lämpimästi tervetuloa siis mukaan alumnitoimintaan!

Lemppari lounasravintola: Joku, missä on chiliä ja valkosipulia
Töiden jälkeen minut löytää: jostain, missä on chiliä ja valkosipulia. Toisaalta tykkään myös toisinaan töiden jälkeen istahtaa lasilliselle viiniä, joten haastankin lukijat mukaan lasilliselle ja rohkeimmille myös huutelemaan afterwork-seuran perään alumnien Telegram-ryhmässä!


Jussi – VPJ, Yksikköyhteyshenkilö

Jussi Myllärniemi. 2007 valmistumiserää. Työmaa on Hervannassa, josta käsin yliopisto-opettajan työssä koitan omalta osaltani puskea uusia tietojohtajia maailmalle. Vapaa-aika menee Kangasalla lasten futisvalmennuksissa sekä koiralenkeillä. Omaa vapaa-aikaa ei ole.

Vuonna 2024 jatkan alumniyhdistyksen yhdyshenkilönä tietojohtamisen yksikön (ex. laitos) suuntaan. Alumnitoiminnassa on upeaa törmätä vanhoihin tuttuihin sekä tutustua uusiin tietojohtajiin. Toivottavasti mahdollisimman moni vuosikurssi yli 20 vuoden ajalta olisi edustettuna tapahtumissamme.

Lemppari lounasravintola: Konetalon Juvenes…
Töiden jälkeen minut löytää: Kangasalta, tietty.


Ella – Rahastonhoitaja

Olen Ella Holmala, valmistuin tietojohtamiselta vuonna 2022 ja olen töissä M-Filesilla Customer Success tiimissä. Vapaa-aika kuluu eri urheilulajien merkeissä, pääosin koriksen ja padelin parissa, mutta uusimpana lajina on tullut kokeiltua lumilautailua! 🏂

Tänä vuonna pidän tijoalumnien varoista huolta, ts. toimin rahastonhoitajana. Odotan innolla tulevaa vuotta tijoalumnitoiminnassa – siistiä päästä uudella porukalla kehittämään toimintaa! Tavoitteena on järjestää sellaisia tapahtumia, missä alumnit pääsevät paremmin tutustumaan toisiinsa, jakamaan tietoa (esim. uratarinoistaan) ja pitämään hauskaa. Tuu mukaan! 😎

Lemppari lounasravintola: GO21 Aitoleipä Tammelassa
Töiden jälkeen minut löytää: koris- tai padelkentältä 🏀🥎

Nähdään tapahtumissa!🤩


Jaakko – Tapahtumavastaava

Moikka moi! Minä olen Jaakko Leppiniemi, ja valmistuin Tietojohtamiselta keväällä 2023. Asun toistaiseksi vielä Tampereella ja käyn töissä Solitalla Tammelan Technopoliksella. Vapaa-ajallani käyn valmentamassa juniorikoripalloa ja saunomassa Kaupinojalla.

Tänä vuonna olen alumniyhdistyksen tapahtumavastaava ja järjestän yhdessä muiden kanssa muun muassa alumniaftereitä, mikä on varsin sopiva jatkumo entiselle killan saunavastaavalle. Eniten alumnitoiminnalta odotan mukavia hetkiä yhdessä muiden tijoalumnien kanssa, eli toivottavasti moni pääsee tänä vuonna mukaan aftereille!

Lemppari lounasravintola: Kauppahallin 4 vuodenaikaa
Töiden jälkeen minut löytää: Tesoman palloiluhallilta vetämässä korisreenejä.


Ville – Sihteeri

Ville Tyrväinen, 2018 TTY:n viimeinen poistumiserä. Päivätyöt IT-konsultointia, iltatyöt sijoitusvinkkejä. Savon muan vahvistus hallituksessa eli kotipaikkakunta Kuopijo. Vapaa-ajan vietän tätä nykyä kuntosalilla ja lenkkipolulla.

Vuosi 2024 jatkaa jo orastavaa putkea yhdistyksen sihteerinä. Parasta alumnitoiminnassa on vanhojen tietojohtamisen tuttujen kanssa näkeminen erinäisissä tapahtumissa, eli tulkaa muutkin vanhukset osallistuu alumnien setteihin!

Lemppari lounasravintola: Paras on lähin, eli omassa tapauksessa Ravintola Pelimies Niiralan Montussa.
Töiden jälkeen minut löytää: rikkomasta boksikyykkyennätystä.


Laura – Kiltayhteyshenkilö

Moi kaikille! 🙋🏼‍♀️ Oon Laura Karintaus, vuonna 2022 valmistunut tietojohtaja Tampereelta. Työskentelen Varalan urheiluopistolla ja teen siellä palvelumuotoilua sekä digiasiakaskokemuksen ja palveluliiketoiminnan kehittämistä. Töissäni pääsen hyödyntämään tijo-opintoja todella monipuolisesti ja luovasti, liikunta-alan mukanaan tuomalla twistillä! 👩🏼‍💻

Alumniyhdistyksessä toimin tänäkin vuonna kiltayhdyshenkilönä ja tavoitteena on ideoida uudenlaisia yhteisiä aktiviteetteja valmistuneille ja juuri valmistumassa oleville. Lisäksi tänä vuonna suunnitellaan jo isosti 25 v. juhlavuotta! 🎂

Tykkään alumnitoiminnassa etenkin siitä, että saa järkkäillä kivoja yhteisiä juttuja matalalla kynnyksellä ja nähdä paljon vanhoja tuttuja! Nautin paljon myös yhteistyöstä killan ja opiskelijoiden kanssa, on tosi kivaa saada tutustua nykyopiskelijoihin ja sitä kautta vähän myös pysyä kärryillä siitä, mitä Man@gerilla tapahtuu! 💕

Lemppari lounasravintola: Ainoa, missä käyn, on Varalan oma opistoravintola Säde, joten sanotaan se 😄

Töiden jälkeen minut löytää: todennäköisimmin cheerleading-hallilta tekemässä toista työtäni Tampereen Pyrinnön Flames -joukkueen päävalmentajana. Vapaa-ajalla tykkään käydä avantosaunalla, joogata ja treenata kaikkia mahdollisia urheilulajeja. 🧘‍♀️


Katri – Viestintä- ja jäsenistövastaava

Katri Tuunanen täällä moro! Olen 2021 valmistunut Tamperelainen tijoalumni, ja tuore naama hallituksessa. Työkseni pyörittelen dataa paikasta ja muodosta toiseen, ja vapaa-ajalla harrastan mm. uusien harrastuksien keksimistä. Alumnitoiminta nyt tuoreimpana! Viime aikoina on tullut myös juostua, lumilautailtua ja laulettua kuorossa.

Tänä vuonna vastaan alumnien viestinnästä ja jäsenrekisteristä. Kotoisaa, kun samoja juttuja tuli aikanaan tehtyä Man@gerillakin :D Alumnitoiminnassa parasta on kun kuulee kuulumisia vanhoilta ja uusiltakin tutuilta, joihin ei muuten välttämättä törmäisi. Tulkaa siis messiin tapahtumiin, niitä on tänä vuonna luvassa 29.2. alkaen, jolloin nähdään aftereiden merkeissä!

Lemppari lounasravintola: MIN Asemakeskus on aina varma valinta
Töiden jälkeen minut löytää: lenkkipoluilta (hyvällä säällä) tai sohvalta (vähän joka säällä).


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *