Hallitus 2023 – Laura Karintaus, kiltayhteyshenkilö & Jere Rantalainen, tapahtumavastaava

Hallitusesittelyt huipentuvat tällä viikolla Karintauksen Lauraan ja Rantalaisen Jereen! Laura toimii uutena hallituslaisena kiltayhteyshenkilönä, kun taas Jere jatkaa tapahtumavastaavan hommissa.

Laura

Moikka kaikille, olen Laura Karintaus ja oon nyt ekaa vuotta mukana alumnitoiminnassa. Hallituksessa huolehdin tänä vuonna alumnien tekemästä opiskelijayhteistyöstä. Valmistuin DI:ksi kesällä 2022 ja jotenkin päädyin sitten alumnihallitukseen heti seuraavassa vuoden vaihteessa… 😂 

Työskentelen tällä hetkellä Varalan urheiluopistolla palvelumuotoilijana ja vastaan siellä uuden lasten harrastuskonseptin suunnittelusta. Tässä hommassa pääsee hyödyntämään erittäin laajasti ja luovasti erilaisia tijolla opittuja taitoja. Erityisesti mieleen jäi kurssi ”Tietointensiivisen palvelutoiminnan johtaminen”, jonka aikana tehtiin paljon samanlaisia asioita kuin teen nyt työssäni. Tykkään kaikenlaisesta urheilusta ja liikunnasta ja käytänkin merkittävän osan ajastani toisessa työssäni cheerleading-valmentajana. 

Alumnimeininki on vaikuttanut hauskalta, vaikkakaan en osaa vielä alumnitoiminnasta muutaman viikon kokemuksella hirveästi kertoa. Mukaan lähdin siinä toivossa, että kiltahommien kaltainen hauska yhdessä tekeminen voisi jatkua myös valmistuneena! Toivon tältä vuodelta paljon hauskoja kohtaamisia uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, sekä sitä, että voin omalla panoksellani tuoda alumnitoimintaan jotakin uutta ja jännää!🤩

Jere

Elikkäs Rantalaisen Jere morjesta! Muutama vuosi sitten valmistunut ja nyt toista vuotta mukana alumnihallituksessa tapahtumien ynnä muun parissa puuhastelemassa. Työkseni olen pääasiassa koodannut menemään webbitoteutusten parissa, mukaan mahtuu myös yleistä ux/ui suunnittelua, projektien koordinointia yms. Lyhyellä työuralla on ehtinyt käymään isossa softatalossa, katsomassa startup-pöhinää ja nykyisin asustan Lahessa pääosin etätöiden merkeissä Goforen leivissä.

Kiltatoiminnassa ja muussakin järjestöhommassa tuli aikanaan oltua vaikka missä mukana ja nyt parin vuoden tauon jälkeen on kiva taas olla mukana järkkäämässä kaikkea kivaa. Muuna aikana harrastan kaikennäköistä, tässä lyhyt lista muutamista aktiviteeteista; neulominen, lukeminen, lautapelit, miniatyyrien maalaus, videopelit, akvaarion kanssa härvääminen jne. Eli kaikenmoista mahtuu sekaan ja kivaa olla taas tietojohtamisen kuvioissa mukana.

Comments are closed.