Hallitus 2023 – Ville Tyrväinen, sihteeri & Jussi Pölkki, rahastonhoitaja

Tällä viikolla jatkuu vuoden 2023 esittelyt. Tällä kertaa vuorossa ovat jo aiemmilta vuosilta tutut kasvot, sihteeri Ville Tyrväinen ja rahastonhoitaja Jussi Pölkki!

Ville

Tyrväisen Ville, pestinä jatkuu tuttu ja turvallinen (etä)sihteeri hallituksen toiminnassa. Mitäpä sitä mukavaa hommaa vaihtamaan. 

Työelämän puolella ura jatkuu edelleen konsultoinnin parissa vaikka palkanmaksaja on vaihtunut välissä. Datan käpistely on ollut pääpainona asiakaprojekteissa, välillä enemmän “käsienheiluttelua” ja toisinaan teknistä, riippuen projektista. Kadotetun rantakunnon etsintä jatkuu edelleen iltaisin kuntosalin puolelta.

Tältä vuodelta odotan hyvien uusien toimintatapojen onnistunutta jatkamista ja paljon uusia jäseniä. Tekemiseen on saatu edellisinä vuosina hyvä meininki ja sen jatkamista helpottaa myös aktiivinen jäsenistö.

Jussi

Moi, olen Jussi Pölkki ja toimin yhdistyksemme rahastonhoitajana – tehtävä, missä olen toiminut jo pidemmän aikaa. Valmistuin tietojohtamisen koulutusohjelmasta vuonna 2005 ja olin aktiivisesti mukana järjestämässä alumnien ensimmäisiä kokoontumisia sekä perustamassa yhdistystämme.

Työuraa on tullut tehtyä ohjelmisto- ja järjestelmäkehityksen parissa Instassa. Nykyiset vastuuni painottuvat tilannetietoisuuteen liittyviin järjestelmiin sekä tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan johtamiseen. Aikoinaan suoritetut opinnot ovat antaneet hyvää yleistä pohjaa tietojärjestelmien kehittämiseen, asiantuntijoiden kanssa työskentelyyn ja liiketoiminnan johtamiseen.

Parasta yhdistyksemme toiminnassa on vanhojen kavereiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja menneiden muistelu sekä uusiin samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta, jos haluat kuulla tarinoita menneistä tai haluat vaihtaa ajatuksia nykyisyydestä ja tulevasta.

Comments are closed.