Hallitus 2023 – Joonas Schroderus, PJ & Jussi Myllärniemi, VPJ

Uusi hallitus on aloittanut toimintansa! Tänä vuonna alumnihallituksen puheenjohtajana toimii Joonas Schroderus, minkä lisäksi Joonas häärii viestintä- ja jäsenvastaavan tehtävissä. Varapuheenjohtajana ja yksikköyhteyshenkilönä toimii Jussi Myllärniemi.

Joonas

Moi! Olen Joonas Schroderus, 2021 valmistunut tietojohtamisen alumni. Valmistumisen jälkeen lähdin mukaan alumnitoimintaan ensin tapahtumavastaavana ja tänä vuonna puheenjohtajana, niin ei tarvitse ihan pelkkään konsultin maailmaan hukkua. Meillä on kuitenkin tietojohtamisella aika loistavaa porukkaakin!

Tulevalta vuodelta toivon enemmän kohtaamisia niin alumnien kuin myös tietojohtamisen opiskelijoiden kanssa. Meillä on aktiivinen kilta ja yhteisö, joten toivon, että omalta osaltani voin tukea sitä myös näin alumnien näkökulmasta.

Toivottavasti siis nähdään niin uusien kuin vanhojenkin jäsenten kanssa! Pyrin omalta osaltani ylläpitämään, mutta myös kehittämään alumnitoimintaa, eli kaikenlaiset ideat ja kehitysehdotukset ovat myös lämpimästi tervetulleita. Voitte aloittaa palautteen annon vaikka aftereilla 16.2. ;)

Jussi

Moro! Olen Jussi Myllärniemi ja ollut alumnitoiminassa mukana valmistumisestani asti eli vuodesta 2007. Toimenkuvani vuonna 2023 on toimia yhteyshenkilönä Tampereen yliopiston suuntaan sekä varapuheenjohtajana tuurata Joonasta, mikäli tarve. Päivät puuhailen tietojohtamisen teekkarien seurassa Hervannassa ja kaikki muu aika meneekin omien lasten puuhia seuraillessa. Edelleenkään ei pääse aika pitkäksi.

Yhdistyksemme täytti viime vuonna 15 vuotta. Oli hienoa huomata, että toimintamme kiinnostaa ja uusia kasvoja oli juhlissa mukana ja lähti mukaan alumneihin. Ja myös jonkun verran vanhoja opiskelukavereita 2000-luvun alkupuolen saapumiseristä oli mukana. Toivottavasti tämä trendi jatkuu myös tänäkin vuonna.

Comments are closed.